Projectmanager Groups & Incentive Travel

 

Uniglobe Westland Travel is gespecialiseerd in het organiseren en faciliteren van zakenreizen, groepsreizen & incentives, sportreizen en luxe vakantiereizen. Door onze uitgebreide kennis, het wereldwijde netwerk van travel-partners en het gebruik van slimme tools kunnen alle aanvragen van de klant van bedrijf tot bestemming worden geregeld en gefaciliteerd.

 


 Lees hier het interview met Chantal, Business Travel Consultant bij Uniglobe Westland Travel

     Van Junior naar Medior Business Travel Consultant. In korte tijd leerde Chantal veel over haar vakgebied, volgde ze een cursus en werd ze volledig ingewerkt als Business Travel Consultant. “Ik ben zoveel gegroeid als persoon en in mijn functie.”

 

 

Wat ga je doen...

Als projectmanager Groups & Incentive Travel ligt de focus op het creëren, organiseren, calculeren, plannen en managen van groepsreizen en evenementen. Vanuit een klantvraag creëer je een maatwerk oplossing tegen een concurrerend tarief. Je beheert de boekingen, regelt de tickets, het hotel, de excursies en bekijkt de mogelijkheden voor eventuele andere wensen. Je onderhoudt nauw contact met de klant om mutaties direct te verwerken. Alles om een onvergetelijke reiservaring te creëren! Ervaren projectmanagers beheren hun eigen klanten en zijn in staat om hen te voorzien van deskundig advies.

Kortom, als Projectmanager Groups & Incentive Travel ga je aan de slag met:

 • Advies en verkoop - Inventariseren van klantwensen en reisdoelen bij bestaande/eigen klanten. Je adviseert de klant op basis van brede productkennis. Je hebt contact met onze travelpartners en bespreekt met hen de mogelijkheden, activiteiten en alternatieven. Om zo samen de weg te bewandelen naar een onvergetelijke droomreis;

 • Calculatie group travel - Calculeren van het best passende en beschikbare reisprogramma met focus op een concurrerende prijs en een gezonde marge;

 • Projectplanning Group Travel - Bewaken van de voortgang van de boeking en de reis incl. de administratieve en financiële afhandeling van boekingen;

 • Reisadministratie - Continu up-to-date houden van de boekingssystemen. Registreren van alle boekingen, reserveringen, afspraken e.d. Opstellen van bevestigingen en controleren van reisbescheiden;

 • Klantenadministratie Group Travel - Registreren van het reispatroon van de klant in frequentie, soort reizen, bestedingsbedrag, samenstelling van het reisgezelschap etc. in een bedrijfs-/klantprofiel;

 • Reisbegeleiding - Het begeleiden van reisgezelschappen indien dit door agenten niet geleverd wordt, wanneer dit de kwaliteit van de reis verhoogt of wanneer persoonlijke ervaring de kennis van een locatie of activiteit verhoogt;

 • Aftersales - Het planmatig evalueren van de reis met de klant aan de hand van het reisschema. Inventariseren van successen en verbeterpunten. Klachten van klanten direct oppakken.
   

Wie zijn wij?

Wij helpen bedrijven met besparen van tijd én geld op het boeken van hun zakelijke reizen. Daarnaast verzorgen wij voor onze relaties ook groepsreizen & incentives, sportreizen en luxe vakantiereizen. Dagelijks doen onze reisprofessionals net dát stapje extra om de best passende oplossing te vinden tegen het meest aantrekkelijke tarief. 

Ons motto is: één team, één taak. Dit typeert onze familiaire werksfeer. Hoe dit zich verder uit? Wij zijn een platte organisatie met korte lijnen. We lunchen graag met elkaar in het Travel Café, maken een wandeling of doen een boodschapje om daarna weer fris verder te gaan. We denken met elkaar mee en staan voor elkaar klaar wanneer het nodig is. Wanneer de werkweek bijna voorbij is brengen we graag nog wat tijd met elkaar door tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Voor onze Groups & Incentives afdeling hebben wij een nieuwe website, neem hier zeker even een kijkje op: www.uniglobewestlandgrouptravel.nl

 

Wat we van je vragen...

Met jouw organisatietalent weet jij goed in te schatten welke acties, mensen of middelen je in moet zetten om een boeking succesvol af te ronden. Natuurlijk werk je graag gestructureerd, maar je kunt ondertussen ook goed schakelen tussen de verschillende klanten. Wanneer je klant andere wensen heeft dan gewoonlijk, blijf je oplossingsgericht en doe je net dat stapje extra. Met jouw ervaring in combinatie met stressbestendigheid en een zelfstandige werkhouding kom jij uiteindelijk tot het beste resultaat. Dit talent combineer je met:

 • Werk en denkniveau: MBO+, HBO (toerisme/ reizen);

 • Enige werkervaring in de reisbranche;

 • Digitaal vaardig;    

 • Klantgerichte instelling;

 • Klantwens vertalen naar een aansprekende reis;

 • Organisatorisch sterk;

 • Controle en grip houden voor het beste resultaat;

 • Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels;

 • Je bent op de hoogte van actuele reis en bestemmingskennis (veranderingen in) reisaanbod, acties/campagnes, procedures, voorschriften, systemen, etc. Waar nodig volg je training, workshops en zelfstudie om dit op niveau te houden.

 

Wat we teruggeven...

 • Een salaris passend bij je kennis en werkervaring;

 • 24 vakantiedagen + 6,5 ATV dagen per jaar;

 • Veel ruimte voor eigen initiatieven;

 • Mogelijkheid om een gedeelte van de week thuis te werken;

 • Deze thuiswerkplek wordt door Uniglobe Westland Travel gefaciliteerd;

 • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en workshops;

 • Hardwerkende, sociale en gezellige collega's die graag samen lunchen en bedrijfsuitjes organiseren (zoals borrels, etentjes en tripjes in binnen- en buitenland).

 

Interesse?

Enthousiast over deze vacature? Laat hieronder direct je gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op.

Mocht je eerst meer willen weten over de inhoud van deze functie of direct je CV mee willen sturen, neem dan contact op met Wendy van Gilst (Office Manager)  via wendy@uniglobewestland.nl of 0174 - 219 245.

 

Solliciteer nu!


 

De ervaring van Karin (Projectmanager Group Travel):

Er is een breed takenpakket binnen groepsreizen. Voor mij ligt de focus op IATA, maar er is nog veel meer waar ik mij ook in kan ontwikkelen. Ik vind het geweldig om met de verschillende collega’s binnen het groepsreizen team met maatwerk een unieke groepsreis samen te stellen. Het geeft mij veel energie om gemotiveerd met elkaar ons gezamenlijke doel te bereiken. Het bellen van een enthousiaste klant na die reis geeft zo veel voldoening!

Ik vind Uniglobe Westland een top werkgever die je actief betrekt bij het bedrijf. Wat ik erg fijn vind is de persoonlijke bedrijfscultuur, waardoor je je gelijk thuisvoelt. Daarnaast heb ik een fijne werkplek. Het kantoor is mooi, gezellig en professioneel ingericht. Het voelt als een warm bad om hier te werken!