7 redenen om voor een reisbureau te kiezen

August 06, 2019

Het internet maakt het tegenwoordig erg gemakkelijk om zelf tickets en hotels te boeken, maar is dit echt wel zo gemakkelijk? Bijvoorbeeld wanneer je vlucht geannuleerd wordt of er onrust is op de plaats van bestemming? Lees hieronder onze redenen om nog steeds voor een reisbureau te kiezen.

Gepersonaliseerde services
"Toets 3 voor klantenservice.."
Dat zul je bij ons niet horen. Je krijgt meteen een Travel Designer aan de lijn die jou kan helpen met het samenstellen van je reis. Wanneer je je reis boekt bij een daarin gespecialiseerd reisbureau, weet je zeker dat deze reis alleen voor jou is samengesteld. Wanneer je online een reis boekt heb je die garantie niet. Wij zetten net dat extra stapje om je reis uniek te maken. Als je je reis op maat gemaakt wilt hebben voor jou alleen, zou je moeten werken met een reisbureau.

Exclusieve toegang
Wist je dat er tours en activiteiten bestaan die alleen geboekt kunnen worden door een reisbureau? Daarnaast hebben Travel Designers door hun ervaring vaak ook goede tips voor de bestemming waar je naartoe reist.

Het hebben van een contactpersoon
Wanneer je online iets boekt, zal er niemand zijn die meteen voor je aan de slag gaat als er iets misgaat. Dit kan je uren aan de telefoon kosten en wellicht nog geen oplossing bieden. Mis je toch die belangrijke afspraak.. Een reisagent aan je zij hebben betekent dat je altijd een oplossing krijgt en vaak nog snel ook.

Middelen
Een reisbureau heeft toegang tot middelen die er niet zijn voor het algemene publiek. Denk hierbij aan upgrades, meer voorzieningen, betere stoelen in het vliegtuig en zo verder. Ook als je nog nooit op je gewenste bestemming geweest bent, is een reisagent in staat je te adviseren waar je het beste naartoe kunt gaan en een reisschema voor te stellen dat het beste bij jouw wensen past.

Gemak
Tijd is geld, dat weten wij als geen ander. Je kunt wel uren het internet afstruinen om de beste vluchten te vinden tegen een goed tarief, maar dit garandeert geen succes en kost je wel veel tijd. Beter kun je dit uit handen geven aan een reisbureau.

Ervaring
Reisagenten weten het jou precies te vertellen wanneer je beter niet op een bepaalde bestemming kunt zijn als je op zoek bent naar een rustige trip, bijvoorbeeld tijdens een groot jaarlijks evenement.

Wij houden uiteraard niemand tegen om via internet te boeken, maar kunnen je helaas niet helpen wanneer er iets misgaat met zo'n boeking omdat de nodige gegevens dan niet in ons systeem staan.