Klaar om te besparen op zakenreizen?

Tarieven van tickets en hotels wijzigen van minuut tot minuut. Boeken via Uniglobe Westland Travel bespaart je niet alleen geld, maar ook heel veel tijd. En dat is nog niet het enige.
 

Wat je krijgt als je reizen boekt via Uniglobe Westland Travel:

 • De beste tarieven voor o.a. vliegtickets, hotelovernachtingen en autohuur;
   
 • 24/7 service bij bijv. vluchtvertragingen of andere calamiteiten;
   
 • Een waterdicht reisbeleid;
   
 • Inzicht in alle reiskosten- en besparingen met overzichtelijke (online) rapportages;
   
 • Vaste contactpersonen.

Besparingen tot wel 20%

Wij zorgen voor besparingen met behoud van flexibiliteit en tegen de best passende voorwaarden. Doordat Uniglobe in meer dan 60 landen gevestigd is, hebben wij de beste inkoopvoorwaarden bij luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurbedrijven en hotels. Besparingen op jouw zakelijke reizen lopen hierdoor op tot wel 20% ten opzichte van wanneer je het zelf via internet zou boeken.

De kosten en besparingen kun je altijd terugzien in onze overzichtelijke managementrapportage.

24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Onze 24/7 nooddienst is altijd bereikbaar in het geval van calamiteiten buiten onze kantoortijden. Denk aan een vluchtvertraging of -annulering of calamiteit ter plaatse. De nooddienst zorgt ervoor dat je alsnog zo snel mogelijk weer door kunt, ook midden in de nacht.

Opstellen van het reisbeleid

Onze experts helpen bij het opstellen van een passend reisbeleid. Welke medewerkers mogen bijv. in Economy Comfort reizen? Wat is het maximale bedrag dat uitgegeven mag worden aan een ticket naar een bepaalde bestemming? Deze zaken leggen we vast in het reisbeleid en integreren we met onze boekingssystemen.

Vaste contactpersonen die jouw reisbehoeften kennen

Economy Class of Business Class? Gangpad of raamplaats? Luxe kamer of liever de budgetkamer? Een hard of zacht kussen? Jouw vaste reisexperts van Uniglobe Westland Travel kennen jouw reisbehoefte die staat opgeslagen in Umbrella. Handig, toch?

Ook besparen op zakelijke reizen?

Neem vrijblijvend contact op met Marjolijn via marjolijn@uniglobewestland.nl of vraag naar haar via 0174 219 245.