Bespaar op zakenreizen

Tarieven van tickets en hotels wijzigen van minuut tot minuut. Wil je toch de beste optie vinden en daarmee besparen op zakelijke reiskosten? Stop met zelf zoeken en neem contact op met Uniglobe Westland Travel voor:

  • Aantrekkelijke tarieven voor vliegtickets, hotelovernachtingen en autohuur;
  • Diverse servicepakketten, op maat gemaakt;
  • Inkoopondersteuning en het opstellen van een reisbeleid;
  • Inzicht in al je reiskosten met onze overzichtelijke (online) rapportages;
  • Gebruik van verschillende handige tools.

Uniglobe Westland Travel doet er alles aan om een besparing te realiseren op het reisbudget met behoud van flexibiliteit en tegen de beste voorwaarden. Doordat Uniglobe wereldwijd in meer dan 60 landen gevestigd is beschikken we over goede inkoopcondities bij luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurbedrijven en hotels. Ervaring leert dat besparingen op het reisbudget kunnen oplopen tot 20%. Wij besparen echter nooit op onze service. Daarom zijn wij al jaren de trouwe zakenreispartner van het MKB.

Wij zijn het verlengstuk van jouw werk

De zakenreisexperts van Uniglobe kennen de weg in de reiswereld. Zij hebben alle nodige vakkennis en jarenlange ervaring met het boeken van zakenreizen. Wij doen waar we goed in zijn, zodat jij de handen vrij hebt om te doen waar jij goed in bent.  

Voordelen van een goede relatie

Economy Class of Business Class? Gangpad of raamplaats? Luxe kamer of juist de budgetkamer? Een hard of zacht kussen? Omdat je vaste aanspreekpunten hebt, kennen de reisexperts van Uniglobe Westland Travel je persoonlijke reisbehoefte. Wij geloven in de menselijke maat. Meebewegen met de klant is ons algoritme.

Hoog servicelevel

Uniglobe Westland Travel is een servicegerichte organisatie. Dagelijks is het onze passie om onze klanten een zorgeloze zakenreiservaring te kunnen bieden. Dit doen we door een persoonlijke, creatieve en ambitieuze benadering, waardoor we zakenreizen zo efficiënt mogelijk kunnen samenstellen en laten verlopen. De dienstverlening van Uniglobe Westland Travel gaat verder dan het regelen van een vliegticket of hotel. Zo adviseren wij ook bij het opstellen van een reisbeleid en bovendien bewaken we het reisbudget.

Kortom; wij dienen slechts één belang, dat van jou.