Groups & incentives

Met het hele team op groepsreis als beloning voor hun inzet, voor teambuilding of een andere geweldige reden? Wij zeggen: DOEN!

Al jaren zijn groepsreizen enorm in trek bij onze klanten en dat is niet zonder reden. Een groepsreis heeft allerlei voordelen! Je leest ze hier.

Ook met Uniglobe Westland trekken we er jaarlijks op uit naar een gave bestemming en daar wordt nog altijd lang over nagepraat, gelachen en op teruggekeken. Alleen de leuke herinneringen zijn al een reden om een groepsreis te organiseren!

Geen groepsreis is hetzelfde

Ons motto is: "Geen reis, maar een belevenis". Die beleving is er dan ook al vanaf moment één. Jij bespreekt de wensen met ons en meteen gaat er een creatief luikje met ideeën open. Deze zetten we om in een compleet reisprogramma die we aan je laten zien door middel van een interactieve presentatie. Zo word je al helemaal meegenomen in de reis.

Laat ons je vast meenemen in een reis door Jordanië of Rome. Probeer je enthousiasme nu maar eens in te houden tegenover je collega's.. Dat wordt lastig!

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem een kijkje op Westland Group Travel of neem direct contact op met onze enthousiaste groepsafdeling!