Groups & incentives


Verdient jouw team een onvergetelijke incentivereis afgestemd op behaalde targets als beloning of stimulans, voor training of teambuilding, presentatie of meeting? Of wil je je product introduceren aan branchegenoten in het buitenland? Bij Uniglobe Westland Travel zijn de mogelijkheden voor groepsreizen en incentives onbeperkt en wij gaan altijd voor een top resultaat. Een brainstormsessie op de Waddeneilanden? Een teambuilding in Lissabon? Een handelsmissie naar China? Nieuwe winkelconcepten ontdekken in Japan? Of liever crossen door de woestijn in Dubai? Het kan allemaal. Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

Wanneer je een groepsaanvraag indient bij Uniglobe Westland Travel, weet je dat deze van A tot Z wordt afgehandeld in de kundige handen van één van onze doorgewinterde allrounders, die over een rugzak vol ervaring beschikken op het gebied van groepsreizen. Jouw wens staat centraal bij ons. Hierop gebaseerd stellen wij, geheel op maat, jouw reis samen. Hierbij zetten wij graag dat extra stapje en pas als je volledig tevreden bent, zijn wij dat ook. Samen maken we van jouw groepsreis een groot succes!

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem een kijkje op Westland Group Travel, wij denken graag met je mee!