Alles weten over zakenreizen?

Houd deze pagina regelmatig in de gaten!

 

De duurste zakenreisbestemmingen van 2019

Er zijn tal van zakenreisbestemmingen over de hele wereld en wellicht kom jij ook op veel verschillende plekken, maar welke bestemmingen zijn nou over het algemeen het duurst?

Bizarre boetes in het buitenland

Misschien is het je wel eens overkomen: je liep over straat in het buitenland en zonder dat je er erg in had moest de politie jou hebben, voor iets waarvan je niet wist dat je dat niet mocht doen..


 

7 redenen om voor een reisbureau te kiezen

Het internet maakt het tegenwoordig erg gemakkelijk om zelf tickets en hotels te boeken, maar is dit echt wel zo gemakkelijk? Lees onze redenen om nog steeds voor een reisbureau te kiezen!

Infographic: Tips om duurzamer te reizen

We kunnen allemaal ons steentje bijdragen aan duurzamer reizen, al is het maar één kleine beslissing per reis. Wij helpen je met wat tips!

 

 

Het veiligste plekje in het vliegtuig

Oké, laten we vooropstellen dat vliegen heel veilig is en ongelukken relatief weinig voorkomen. Toch zal iedereen wel eens gedacht hebben: wat als? Misschien stelt het hebben van de veiligste stoel in het vliegtuig je dan gerust!

Heb jij ons Travel Café Magazine al gelezen?

In het kader van onze verhuizing naar een nieuw kantoor brachten we het Travel Café Magazine uit. Het magazine geeft een kijkje in ons kantoor, laat je kennis maken met de diensten en iedereen die Uniglobe Westland mogelijk maakt.