Alles weten over zakenreizen?

Lees onze uiteenlopende zakenreisblogs!

 

De voordelen van een workation

Werken vanaf een zonnige bestemming, dat klinkt toch als muziek in de oren?! Daarom starten wij in het voorjaar van 2023 met workations. Een workation is letterlijk het combineren van 'work' met 'vacation'. Zo'n trip heeft verschillende voordelen. Lees verder!

Bizarre boetes in het buitenland

Misschien is het je wel eens overkomen: je liep over straat in het buitenland en zonder dat je er erg in had moest de politie jou hebben, voor iets waarvan je niet wist dat je dat niet mocht doen..


 

7 redenen om voor een reisbureau te kiezen

Het internet maakt het tegenwoordig erg gemakkelijk om zelf tickets en hotels te boeken, maar is dit echt wel zo gemakkelijk? Lees onze redenen om nog steeds voor een reisbureau te kiezen!

Infographic: Tips om duurzamer te reizen

We kunnen allemaal ons steentje bijdragen aan duurzamer reizen, al is het maar één kleine beslissing per reis. Wij helpen je met wat tips!

 

 

Het veiligste plekje in het vliegtuig

Oké, laten we vooropstellen dat vliegen heel veilig is en ongelukken relatief weinig voorkomen. Toch zal iedereen wel eens gedacht hebben: wat als? Misschien stelt het hebben van de veiligste stoel in het vliegtuig je dan gerust!

Met de trein naar Londen

Wil jij als zakelijke reiziger elke minuut nuttig besteden? Wellicht is de trein naar Londen een geschikt alternatief voor het vliegtuig! Je kunt vliegensvlug door de incheck en geniet van vele andere gemakken, zowel voor het instappen als aan boord.