Werken bij Uniglobe Westland Travel

Altijd die extra stap om je klanten blij te maken

 

Werken bij Uniglobe Westland Travel betekent aan de slag gaan in een gemotiveerd en gezellig team waarbij veel ruimte is voor eigen initiatieven.

Vooropstaand bij Uniglobe Westland is het snel en efficiënt regelen van zakenreizen, zodat de klant hier geen zorgen over heeft! Wij ondersteunen o.a. in het boeken van vliegtickets, accommodatie, huurauto of transfer, visa en parkeerplaatsen op de luchthaven.

Even kennismaken voordat je solliciteert?

Solliciteren naar een nieuwe baan doe je niet zomaar.

Zou je graag eerst met één of meerdere medewerkers willen spreken? Dat kan! En je mag echt ALLES vragen, aan wie je maar wilt.

Wil je de HR-manager of directie nog even niet speken? Dat snappen we. Hoeft ook niet.

Denk jij na een gezellig praatje met de medewerkers en een lekkere cappuccino (ja, die hebben we) in ons Travel Café: “Hey, dat is een leuke werkplek, dat lijkt mij wel wat”? Dan kun je alsnog solliciteren. Dat doe je dan weer wel bij HR of de directie, maar geen zorgen, zij bijten niet. ;)
 

Over Uniglobe Westland Travel

Wij willen niet de grootste worden, maar wel de beste zijn.

Veel collega's in de reisbranche raken ondergesneeuwd in lange lijsten met aanvragen die zich opstapelen. Wij zijn ervan overtuigd dat het anders kan. Plezieriger en slimmer, met meer vrijheid en verantwoordelijkheid.
 

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht voor jou staat bij ons voorop. Wij staan klaar voor elkaar. We vieren successen, mijlpalen en andere feestelijkheden, maar we zijn er ook als het minder goed gaat. We steunen elkaar door dik en dun.
 

Blije medewerker

Het is onze ambitie dat jij blij bent met het werk dat je doet. Dat je met een glimlach en voldaan gevoel naar huis gaat. Vol goede energie weer aan de volgende dag begint. Bij ons is betrokkenheid van groot belang en doen mensen ertoe. Elke dag weer. 
 

De beste zijn

Wij willen graag de beste zijn in ons vakgebied. Dit is ons basisprincipe dat zit verweven in alles wat we doen. Daarom zetten we altijd een stap extra om onze klanten te helpen met creatieve oplossingen voor hun situatie.
 

Onze cultuur

Bij Uniglobe Westland Travel werken we elke dag keihard om klanten blij te maken. Dit hebben wij te danken aan onze medewerkers die veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om zelf oplossingen aan te dragen. De behaalde successen worden zichtbaar gewaardeerd en deze vieren we met elkaar.

Ons motto is: één team, één taak. Dit typeert onze familiaire werksfeer. En dat is onze kracht, omdat je in deze werksfeer het beste met elkaar voor hebt en samen verder komt. We lunchen graag met elkaar in het Travel Café, maken een wandeling of doen een boodschapje om daarna weer fris verder te gaan. We denken met elkaar mee en staan voor elkaar klaar. 
 

Ervaringen van collega's

Benieuwd naar de ervaringen van onze collega's? Lees hieronder de interviews met Martijn en Chantal.