"Schat, heb jij dat hotel eigenlijk nog bevestigd en dat leuke restaurant aan het strand gereserveerd? En heb je die jachtverhuur nog weten te bereiken om het bootdagje te boeken?"

Vakantiestress. Je kent 't wel. Alles op het laatste moment, tussen de normale gang van zaken door.

Op vakantie gaan moet iets zijn om naar uit te kijken, met voorpret in plaats van stress.

Loop jij ook iedere vakantie weer tegen de last minute stress aan van dingen die je nog moet regelen? Relax. Boek je vakantie voortaan zorgeloos.
 

 

Een vakantie op maat boeken bij Uniglobe Westland Luxury Travel is:

Alle typen vakanties

Of je nu met het vliegtuig naar één plek wilt reizen, met de auto door verschillende plaatsen wilt touren of denkt aan een cruise: the sky is the limit.

Verblijven in een hotel, luxe villa, een out-of-the-box accommodatie of een combinatie van alles. Zeg 't maar!

Wij doen niet aan pakketreizen

Waarom? Simpel. Jij bent uniek. Wij geloven niet in one size fits all. Daarom werken we alleen met vakantiereizen op maat. Wedden dat als jij op een verjaardag over jouw geweldige vakantie vertelt, er niemand is die precies zo'n vakantie heeft gehad?

Online? Wij ontmoeten je liever in real life

Alles gebeurt tegenwoordig online. Wij ontmoeten je graag bij ons op kantoor of komen bij jou langs, zodat we jouw droomreis nóg beter kunnen afstemmen.

Is ons kantoor niet bij je om de hoek? Dan plannen we graag een video-afspraak, zodat we toch persoonlijk kennis kunnen maken.

Een beleving vanaf moment één

Al vanaf het eerste moment nemen we je mee op een virtuele vakantie. Aan de hand van jouw reiswensen ontwerpen wij een visuele presentatie die je al helemaal opzuigt in het moment. Is het al tijd om te vertrekken?!

Bekijk hier een voorbeeld van een reis naar paradijselijk Phuket, de schitterende Seychellen of fancy Florida.

De juiste connecties

Is het eindelijk tijd voor die bucketlist reis naar Lapland waar jullie al jaren over dromen, maar kun je de juiste connecties voor de activiteiten niet bereiken? No worries! Wij hebben onze contactpersoon onder een sneltoets staan.

 

Heb je meteen vakantiekriebels? Start met boeken! Neem direct contact op met onze afdeling luxe vakantiereizen.