Het laatste nieuws van UNIGLOBE Westland! 

 

Persbericht

Schiphol, April 2022

Overname zakenreisbureau Uniglobe THL Travel

Zakenreisbureau Uniglobe THL Travel met vestigingen in Alkmaar en Almere is per 1 april 2022 in handen van een nieuwe eigenaar.

De overname vindt plaats binnen de Uniglobe Travel Holland groep door Uniglobe-ondernemers Anita van Maanen en Rob Jansen. Met Uniglobe Alliance Travel en het groups & incentives label goMICE hebben zij reeds drie vestigingen: Rotterdam, Arnhem en Goes. Uniglobe THL Travel wordt overgenomen van Tessa Schulte en Lourens Stamhuis die Uniglobe THL Travel in de afgelopen 18 jaar hebben uitgebouwd tot een professionele reisonderneming voor zakenreizen, groups- & sports travel en events.

Krachten bundelen in een snel veranderende wereld

Directeur Uniglobe Travel Holland, Cees Klinkenberg feliciteert Anita en Rob met deze interne overname. “Binnen de Uniglobe groep wordt met veel passie en plezier samengewerkt en gebouwd aan de groei en professionalisering van het Uniglobe merk in de Nederlandse markt. De continuïteit van onze ongeëvenaarde Uniglobe dienstverlening aan klanten, alsmede de samenwerking met onze partners, is bij Anita en Rob in goede handen en gewaarborgd”, aldus Klinkenberg. Uniglobe THL Travel blijft onder de huidige naam opereren met de bestaande teams van reisexperts in Alkmaar en Almere.

 

 

Interview TMC Special Luchtvaartnieuws Maart 2022

Interview TravMagazine Maart 2022

 

 

Interview / TMC Special Zakenreis December 2021

 

 

Interview TravMagazine November 2021

Persbericht

UNIGLOBE Travel verwacht herstel van zakelijke reizen binnen 2 jaar

27 augustus 2021

Uniglobe Travel verwacht herstel van zakelijke reizen binnen twee jaar. Deze verwachting komt voort uit een enquête die recent werd gehouden onder de klanten van de zakenreisorganisatie. Maar liefst 76,4% van de ondervraagden gaf aan herstel van zakelijk reizen te verwachten binnen 0-2 jaar nadat de reisbeperkingen zijn opgeheven,

81% van de ondervraagden zegt minder te reizen vanwege de reisbeperkingen die worden opgelegd door de Nederlandse en buitenlandse overheden. Een kleine 10% geeft gezondheid en/of risico op coronabesmetting als reden om minder te reizen en nog eens 10% van de respondenten noemt de mogelijkheid van online meetings/videobellen.

“We weten al langer dat Uniglobe klanten efficiënt en kostenbewust reizen, waarbij men niet vaker, langer of met meer personen reist dan nodig. Juist voor onze doelgroep, middelgrote bedrijven, is het essentieel om op zakenreis te gaan en ik verwacht dat dit segment eerder herstelt”, aldus Cees Klinkenberg, Directeur Uniglobe Travel Holland. “We zien dat onze klanten behoefte hebben aan fysiek contact en face-2-face meetings. Online meetings en videobellen kunnen dit niet vervangen. Eén klantreactie vind ik veelzeggend: “Als ik niet meer in het vliegtuig stap, doen mijn concurrenten dat misschien wel.”

Verder wijst de enquête uit dat meer dan de helft van de respondenten verwacht evenveel te zullen gaan reizen als voor de coronapandemie. Daarnaast blijkt dat bedrijven meer aandacht willen besteden aan duurzaamheid en eerder zullen kiezen voor alternatieve mobiliteit, zoals de trein, op de kortere afstanden.

Het zijn de fluctuerende reisadviezen van de overheid, vaccinatie- of testverplichtingen en de wirwar aan verschillende coronamaatregelen per land die zorgen voor veel frustratie bij bedrijven en zakenreizigers.

 

Persbericht

UNIGLOBE Travel introduceert UBI, hét nieuwe online boekingsplatform voor het MKB

26 augustus 2020

‘Travel Well’. Met dit motto introduceert Uniglobe Travel UBI (Uniglobe Booking Intelligence), een online boekingsplatform voor het zakelijk reizende MKB. UBI geeft toegang tot het wereldwijde aanbod van luchtvaartmaatschappijen, miljoenen accommodaties van o.a. Expedia en Booking.com, huurauto’s, taxi’s en internationale treinen. UBI is 24/7 beschikbaar op laptop, tablet of smartphone en, indien gewenst, met persoonlijke ondersteuning van Uniglobe Travel experts.

“Als straks landen hun grenzen weer openen en we op reis kunnen gaan voor zaken, zetten wij nu alvast een belangrijke stap in innovatie en lanceren UBI”, zegt Cees Klinkenberg, Directeur van Uniglobe Travel Holland. “UBI biedt een unieke, gebruiksvriendelijke one-stop-shopervaring en sluit naadloos aan op wat onze klanten nodig hebben. Enerzijds vereenvoudigt UBI het zoek- en boekproces, doordat alle wereldwijde reiscontent op één platform te vinden is. Dit bespaart niet alleen tijd maar ook tot wel 20% op de reis- en verblijfskosten. Anderzijds bieden onze Uniglobe Travel experts hun ongeëvenaarde persoonlijke ondersteuning, waarmee we ons al bijna 40 jaar onderscheiden. Deze klantgerichte aanpak is samengevat in ons nieuwe motto – Travel Well. Met deze ontzorgende boodschap wil Uniglobe Travel zich positioneren als dé Travel partner van het MKB. Onze nieuwe look & feel maakt de verpakking van deze boodschap helemaal compleet.”     

 

Persbericht

UNIGLOBE Westland Business Travel wint Ondernemersprijs Haaglanden 2020

28 november 2019

UNIGLOBE Westland Business & Group Travel in Wateringen heeft dinsdag 26 november 2019 de OndernemersPrijs Haaglanden 2020 gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de ondernemer die staat voor excellent ondernemerschap, waarbij gekeken wordt naar de volgende aspecten:

·       Ondernemersvisie, -talenten, -vaardigheden

·       Financiële gezondheid

·       Onderneming in balans

·       HRM en maatschappelijk verantwoord ondernemen

·       Juridische huishouding

·       Economisch belang voor de regio

UNIGLOBE Westland Business & Group Travel eigenares Sylvia Grootscholten mocht de prijs gisteravond in ontvangst nemen van juryvoorzitter Hans Biesheuvel, nadat zij na een bedrijfsbezoek en pitchronde als beste van de drie finalisten uit de bus was gekomen. Met name het feit dat Sylvia haar bedrijf van nul af aan is begonnen en na 13 jaar een succesvol kantoor runt met 30 medewerkers was doorslaggevend voor de jury. Voor Sylvia is de prijs dan ook een erkenning voor het hele team. “Goede mensen om je heen, goede leveranciers en loyale klanten zijn belangrijk om te kunnen slagen. Dan voelt werken niet als werken maar als passie”, aldus de trotse winnares die ook nog eens de eerste vrouw is die deze Ondernemersprijs in ontvangst mocht nemen.

Meer over de Stichting OndernemersPrijs Haaglanden: De Stichting OndernemersPrijs Haaglanden wil door middel van de prijs netwerken tussen ondernemers met een vestiging in de regio Haaglanden stimuleren, contacten tussen het bedrijfsleven en de lokale en regionale overheid verbeteren en onderwijsinstellingen bij het bedrijfsleven betrekken.

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt en geldt voor het volgende jaar. De regio Haaglanden omvat de gemeenten Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland, Zoetermeer.

Fotocredits: Studio Oostrum

 

Nieuws

We hebben de sleutel!

2 november 2018
Het is zover! Vandaag hebben we de sleutel ontvangen van ons nieuwe bedrijfspand in Wateringen. Hard aan de slag om het pand helemaal Uniglobe Westland ready te maken. De verwachting is om 1 april verhuisd te zijn om jouw zakenreizen vanaf dan volledig vanaf Wateringen te verzorgen. We hebben er zin in!

 

Uniglobe Travel is PCI-DSS Compliant

20 maart 2018
Alle 18 zakenreisbureaus uit de UNIGLOBE-groep hebben op tijd de certificering doorlopen om te voldoen aan de verscherpte regels in de reisbranche ten aanzien van creditcards. Deze regels, vastgelegd in de Payment Cards Industries Data Security Standard (PCI DSS) zijn verplicht gesteld aan alle reisbureaus. Klik hier voor het volledige persbericht.