Het laatste nieuws van UNIGLOBE Westland! 

 

UNIGLOBE Westland Business Travel wint Ondernemersprijs Haaglanden 2020

28 november 2019

UNIGLOBE Westland Business & Group Travel in Wateringen heeft dinsdag 26 november 2019 de OndernemersPrijs Haaglanden 2020 gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de ondernemer die staat voor excellent ondernemerschap, waarbij gekeken wordt naar de volgende aspecten:

·       Ondernemersvisie, -talenten, -vaardigheden

·       Financiële gezondheid

·       Onderneming in balans

·       HRM en maatschappelijk verantwoord ondernemen

·       Juridische huishouding

·       Economisch belang voor de regio

UNIGLOBE Westland Business & Group Travel eigenares Sylvia Grootscholten mocht de prijs gisteravond in ontvangst nemen van juryvoorzitter Hans Biesheuvel, nadat zij na een bedrijfsbezoek en pitchronde als beste van de drie finalisten uit de bus was gekomen. Met name het feit dat Sylvia haar bedrijf van nul af aan is begonnen en na 13 jaar een succesvol kantoor runt met 30 medewerkers was doorslaggevend voor de jury. Voor Sylvia is de prijs dan ook een erkenning voor het hele team. “Goede mensen om je heen, goede leveranciers en loyale klanten zijn belangrijk om te kunnen slagen. Dan voelt werken niet als werken maar als passie”, aldus de trotse winnares die ook nog eens de eerste vrouw is die deze Ondernemersprijs in ontvangst mocht nemen.

Meer over de Stichting OndernemersPrijs Haaglanden: De Stichting OndernemersPrijs Haaglanden wil door middel van de prijs netwerken tussen ondernemers met een vestiging in de regio Haaglanden stimuleren, contacten tussen het bedrijfsleven en de lokale en regionale overheid verbeteren en onderwijsinstellingen bij het bedrijfsleven betrekken.

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt en geldt voor het volgende jaar. De regio Haaglanden omvat de gemeenten Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland, Zoetermeer.

Fotocredits: Studio Oostrum

 

We hebben de sleutel!

2 november 2018
Het is zover! Vandaag hebben we de sleutel ontvangen van ons nieuwe bedrijfspand in Wateringen. Hard aan de slag om het pand helemaal Uniglobe Westland ready te maken. De verwachting is om 1 april verhuisd te zijn om jouw zakenreizen vanaf dan volledig vanaf Wateringen te verzorgen. We hebben er zin in!

Uniglobe Travel is PCI-DSS Compliant

20 maart 2018
Alle 18 zakenreisbureaus uit de UNIGLOBE-groep hebben op tijd de certificering doorlopen om te voldoen aan de verscherpte regels in de reisbranche ten aanzien van creditcards. Deze regels, vastgelegd in de Payment Cards Industries Data Security Standard (PCI DSS) zijn verplicht gesteld aan alle reisbureaus. Klik hier voor het volledige persbericht.