All-in autoverhuur bij Sunny Cars

February 12, 2019

Zorgeloos een auto huren? Dat vinden wij ook heel belangrijk! De all-in autoverhuur van Sunny Cars zorgt ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken. Je reserveert een auto voor een heldere all-in prijs zonder verborgen kosten in de kleine lettertjes. Heldere all-in prijs, horen we je denken. Wat zit daar dan allemaal bij?

Gratis wijzigen & verlengen of annuleren
Tot de aanvang van de huur kun je de huurperiode, ophaaltijd, autocategorie en andere extra services kosteloos aanpassen. Hierbij wordt uiteraard wel rekening gehouden met de beschikbaarheid. Bedenk je tijdens je reis dat je de auto toch wat langer nodig hebt? Laat dit uiterlijk 24 uur voor het aflopen van de huurovereenkomst even weten, zodat ze bij Sunny Cars kunnen checken of de verlenging kan worden geregeld. Onverhoopt toch geen auto nodig? Daar is de Flexservice voor! Hiermee kun je de auto tot huuraanvang kosteloos annuleren.

Ongelimiteerde kilometers
Je hoeft niet te betalen voor extra kilometers, dus je kunt zo veel gebruik maken van de auto als je wilt voor dezelfde huurprijs!

WA-dekking
De WA-verzekering dekt schade die je toebrengt aan derden, zowel fysiek als materieel. In de meeste Europese landen kom je goed weg met een WA-dekking, maar er zijn ook gebieden waar de maximale dekking ver onder de Nederlandse standaard ligt, die 5 miljoen bedraagt. Krijg je in deze landen een ongeluk? Dan kun je een enorm financieel risico lopen. Sunny Cars begrijpt dat je daar niet op zit te wachten en sluit hiervoor een aanvullende WA-verzekering af, zodat jij hier niet mee te maken krijgt.

Schadeverzekering
Een CDW-verzekering dekt de schade die je zelf hebt veroorzaakt en diefstal van ingebouwde auto-apparatuur. Ook het eigen risico wordt hierbij gewoon terugbetaald.

Diefstalverzekering
Het kan helaas altijd voorkomen dat anderen het op jouw gehuurde auto gemunt hebben. De TP-verzekering dekt financiële schade bij diefstal van de huurauto.

Terugbetaling eigen risico
Het eigen risico is door Sunny Cars vaak al afgekocht, maar in sommige landen geldt nog wel een eigen risico op de CDW- en TP-verzekering. Dit bedrag dien je dan voor te schieten, maar kun je thuis weer declareren bij de autoverhuurder, mits voldaan aan de voorwaarden.

Glas-banden-bodem-dakschadedekking
Laat je niet verleiden om een extra verzekering af te sluiten voor dit soort zaken. All-in is echt all-in. Heb je onverhoopt een ster in je ruit, is je band lek of krijg je een deuk of kras? No worries! Het schadebedrag wordt volledig terugbetaald nadat je dit zelf hebt moeten voorschieten.

Lokale belasting
Als klant hoef jij geen rekening te houden met de lokale BTW. Let wel op dat de extra’s die je neemt, die buiten de standaard benodigdheden vallen, wel ter plaatse door jou betaald moeten worden.

Luchthavenafleveringskosten
Dit zijn toeslagen die de autoriteiten op de luchthaven heffen aan lokale autoverhuurders voor het gebruiken van de faciliteiten. Deze kosten zitten al standaard in onze huursom inbegrepen, mits dit wettelijk is toegestaan.

14 dagen optie
De huurauto die jij op het oog hebt, kunnen wij 14 dagen voor je in optie houden. Zo kun je toch nog even overleggen als dat nodig is of misschien wil je andere opties bekijken. Mocht je uiteindelijk een andere keuze maken, kun je binnen 14 dagen kosteloos je reservering annuleren. Reserveer je last-minute? Dan geldt dit natuurlijk niet!

Vergoeding sleepkosten na ongeval
Moet je auto weggesleept worden na een ongeval? It’s all-in.

Verlies en beschadiging van de autosleutel en/of papieren
Ook de kosten die komen kijken bij verlies of beschadiging van de autosleutel of autopapieren zijn inclusief.

Wil je wat meer uitgebreide informatie over het all-in autohuren bij Sunny Cars? Kijk dan even op hun website!