All-in autoverhuur bij Sunny Cars

February 12, 2019

Zorgeloos een auto huren op je reisbestemming? Dat vinden wij heel belangrijk! De all-in autoverhuur van Sunny Cars zorgt ervoor dat jij geen zorgen hebt. Je reserveert een auto voor een heldere all-in prijs zonder verborgen kosten in de kleine lettertjes. Wat zit er dan allemaal bij zo'n all-in prijs?

Gratis wijzigen & verlengen of annuleren

Tot de aanvang van de huur kun je de huurperiode, ophaaltijd, autocategorie en andere extra services kosteloos aanpassen. Hierbij wordt uiteraard wel rekening gehouden met de beschikbaarheid. Bedenk je tijdens je reis dat je de auto toch wat langer nodig hebt? Laat dit uiterlijk 24 uur voor het aflopen van de huurovereenkomst even weten, zodat Sunny Cars kan checken of verlenging mogelijk is. Onverhoopt toch geen auto nodig? Daar is de Flexservice voor! Hiermee kun je de auto tot huuraanvang kosteloos annuleren.

Ongelimiteerde kilometers

Je betaalt niet voor extra kilometers, dus je kunt zo veel gebruik maken van de auto als je wilt voor één huurprijs!

WA-dekking

De WA-verzekering dekt schade aan derden, zowel fysiek als materieel. In de meeste Europese landen kom je goed weg met een WA-dekking, maar er zijn ook gebieden waar de maximale dekking ver onder de Nederlandse standaard van 5 miljoen ligt. Krijg je in deze landen een ongeluk? Dan kun je een enorm financieel risico lopen. Sunny Cars begrijpt dat je daar niet op zit te wachten en sluit hiervoor een aanvullende WA-verzekering af.

Schadeverzekering

Een CDW-verzekering dekt de schade die je zelf hebt veroorzaakt en diefstal van ingebouwde auto-apparatuur. Ook het eigen risico wordt hierbij terugbetaald.

Diefstalverzekering

Het kan helaas voorkomen dat anderen het op jouw gehuurde auto gemunt hebben. De TP-verzekering dekt financiële schade bij diefstal van de huurauto.

Terugbetaling eigen risico

Het eigen risico is door Sunny Cars vaak al afgekocht, maar in sommige landen geldt nog wel een eigen risico op de CDW- en TP-verzekering. Dit bedrag moet je dan ter plaatse voorschieten, maar kun je thuis weer declareren bij de autoverhuurder, mits voldaan aan de voorwaarden.

Glas-banden-bodem-dakschadedekking

Heb je onverhoopt een ster in je ruit, is je band lek of krijg je een deuk of kras? No worries! Het schadebedrag wordt volledig terugbetaald nadat je dit zelf hebt moeten voorschieten.

Lokale belasting

Als klant hoef jij geen rekening te houden met de lokale BTW. Let wel op dat de extra’s die je neemt, die buiten de standaard benodigdheden vallen, wel ter plaatse door jou betaald moeten worden.

Luchthavenafleveringskosten

Dit zijn toeslagen die de autoriteiten op de luchthaven heffen aan lokale autoverhuurders voor het gebruiken van de faciliteiten. Deze kosten zitten al standaard in de huursom inbegrepen, mits wettelijk toegestaan.

14 dagen optie

De huurauto die jij op het oog hebt, kan 14 dagen in optie blijven. Zo kun je toch nog even overleggen of andere opties bekijken. Mocht je uiteindelijk een andere keuze maken, kun je binnen 14 dagen kosteloos je reservering annuleren. Reserveer je last-minute? Dan geldt dit natuurlijk niet.

Vergoeding sleepkosten na ongeval

Moet je auto weggesleept worden na een ongeval? It’s all-in.

Verlies en beschadiging van de autosleutel en/of papieren

Ook de kosten die komen kijken bij verlies of beschadiging van de autosleutel of autopapieren zijn inclusief.

Laat je nooit verleiden om een extra verzekering af te sluiten voor dit soort zaken. All-in is echt all-in.

Wil je wat meer uitgebreide informatie over het all-in autohuren bij Sunny Cars? Kijk dan even op hun website!