De voordelen van een incentive reis

May 02, 2023

Een incentive reis maken is niet alleen een onvergetelijke ervaring, maar ook een goede investering in je bedrijf en je medewerkers. Salaris is tegenwoordig allang niet meer de enige drijfveer voor mensen om te werken.

De voordelen van een incentive reis:

Motivatie en werkgeluk

Incentive reizen zijn een geweldige manier om je werknemers weer even een motivatieboost te geven! Door een leuke reis als beloning voor hun inzet te bieden, zullen werknemers gemotiveerder zijn om te presteren en, samen met collega's, de doelen van het bedrijf te bereiken. Medewerkers die vaak beloond worden ervaren veel meer werkgeluk!

Team building

Incentive reizen dragen bij aan teambuilding en verbeteren de relaties tussen werknemers onderling en tussen werknemers en klanten. Door samen te reizen en activiteiten te ondernemen, leren ze elkaar beter kennen en ontwikkelen ze sterke banden, wat de samenwerking en productiviteit op het werk ten goede komt.

Waardering tonen

Een incentive reis is het perfecte middel om je werknemers laten zien dat je ze waardeert. Door ze een geweldige reiservaring te geven, laat je zien dat je hun inzet waardeert en dat je bereid bent om iets extra's te doen om hen te belonen.

Versterken van jouw merk

Een goed geplande en uitgevoerde incentive reis versterkt het merk van jouw bedrijf. Een positieve reiservaring zorgt ervoor dat werknemers positief spreken over het bedrijf, wat de reputatie en het imago uiteraard ten goede komt.

Herinneringen maken

Tijdens een incentive reis worden herinneringen voor het leven gemaakt! Hier wordt nog jaren over nagepraat. Dit vergroot de betrokkenheid bij het bedrijf en leidt tot een beter behoud van zowel personeel als klanten.

Incentive reizen en Millennials + Gen Z

De medewerkers die vallen onder de categorie millennials of Gen Z, ook wel de medewerkers van de toekomst, hechten veel waarde aan belevingen ten opzichte van materialistische zaken. Wil je dus wat millennials en Gen Z'ers aan je team toevoegen en ze zo lang mogelijk bij je houden, omdat alle babyboomers binnenkort stoppen met werken? Zorg er dan voor dat er regelmatig een uitje of incentive op de planning staat. Medewerkers in deze groepen zijn snel verveeld en al helemaal wanneer ze horen dat hun vrienden jaarlijks een toffe reis maken en zij slechts een maandelijkse vrijdagmiddagborrel hebben. 1+1 = 3.

Start vandaag nog met het opstellen van een doel met als beloning een onvergetelijke incentive reis. Onze reisexperts van Uniglobe Westland Group Travel stellen met alle liefde en passie een incentive reis voor je samen!