Dit is het meest unieke vliegtuig waar je nooit mee zult vliegen

July 22, 2019

Oké, het liefste helpen we je natuurlijk met het boeken van tickets voor een écht vliegtuig, maar dit unieke vliegtuig dat nergens heengaat willen we je toch niet onthouden.

In het Gelderse Teuge, of all places, bevindt zich een compleet uitgeruste suite.. in een oud Duits regeringsvliegtuig! De cockpit is nog volledig intact, dus waan je voor deze ene keer eens zelf in het leven van een piloot. De rest van het 40 meter lange toestel is omgebouwd tot een luxe suite, welke je een perfect uitzicht biedt over het platform en de landingsbaan van het vliegveld in Teuge. Wanneer je een nachtje verblijft in deze gave suite, heb je het hele toestel voor jezelf, inclusief faciliteiten als een bubbelbad, infrarood sauna, minibar, 3 flatscreen tv’s, een blu-ray DVD-speler, een pantry met combi-magnetron, Auping bed, koffie en thee, gratis WiFi en airconditioning. Ook wordt je ’s morgens verblijd met een uitgebreid ontbijt!

     

De suite bevindt zich tussen Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Alle drie historische steden met veel winkelgelegenheid. Echter is er rondom de suite ook genoeg te doen, bijvoorbeeld een vliegles, een vliegritje of parachutespringen. Niet iets wat je dagelijks doet, toch?