Groepsreis Tallinn met House of Work

December 19, 2023

House of Work reisde met het hele team (dat 80 personen telt) naar Tallinn, Estland.

In de afgelopen jaren voegden verschillende uitzendbureaus zich samen en ontstond House of Work. Het werd dus tijd voor een groepsreis om elkaar beter te leren kennen!

Lisa vertelt over hun ervaring van de reis met Uniglobe Westland Travel:

Waarom kozen jullie voor bestemming Tallinn?

Op aanraden van Veronique en Jelle kozen we bestemming uit. Niemand van de collega’s was hier nog geweest, dus dat maakte het des te leuker!

Wat vonden jullie het allerleukst aan de reis?

Het bezoek aan het interactieve museum was heel erg leuk! Er waren verschillende activiteiten te doen en van alles te zien. Hetzelfde geldt voor de Fabriek waar we experimenteerden met VR-Technologie. Het verhaal was duidelijk, waardoor we ook veel tijd hadden om zelf rond te kijken. Zelfs toen de eetzaal open was en we konden gaan eten, was nog niet iedereen uitgekeken in de fabriek.

Ook de Citygame door de stad op de eerste dag beviel ons goed. Het leuke hieraan was dat we meteen de hele stad hadden gezien op de eerste dag. Uiteindelijk, door onverhoopte omstandigheden, duurde het spel 2 uur in plaats van 3 uur, maar door de kou vonden we dit niet zo’n ramp. Na de twee uur was iedereen blij om lekker op te warmen in het restaurant. De opdrachten waren leuk en het was qua tijd goed te doen in twee uur. Dikke aanrader!

We aten de eerste avond bij Olde Hanza, een traditioneel restaurant, heel leuk om mee te maken. Met een grote groep was het ideaal, omdat het shared dining was.

Hoe vond je het boekingsproces gaan via Uniglobe Westland Travel?

Wij zijn erg tevreden over het samenwerken met Uniglobe. Onze contactpersoon Veronique was altijd bereikbaar en reageerde snel. Persoonlijk was ik erg blij dat Veronique met ons meeging, gezien de grootte van de groep. Dit zou ik met een groot aantal personen dan ook zeker aanraden!

Daarnaast vond iedereen het fijn dat er van tevoren een duidelijke planning bekend was. Het was duidelijk aangegeven wanneer er ruimte was voor vrije tijd en wanneer er een activiteit gepland stond. De tip van het gebruik van een groepsapp was ook erg handig!

Het was fijn dat je een vast contactpersoon had waarmee je alles kon overleggen. Soms waren er, inclusief alle guides op de bestemming, wel wat veel contactpersonen.

Maar over het algemeen zijn wij zeer tevreden over de samenwerking met Uniglobe en sluiten wij een nieuwe samenwerking in de toekomst zeker niet uit!

Wat zou je tegen anderen zeggen als ze twijfelen om een groepsreis te boeken met het bedrijf?

Niet twijfelen, gewoon gaan. Het is erg goed voor het bedrijf voor de binding met collega’s. De sfeer tussen onderling verbetert enorm tijdens zo’n groepsreis. Daarnaast ontstaat hierdoor ook wederzijdse waardering tussen de collega’s en de directie.

Ook maakten we natuurlijk mooie herinneringen met elkaar, die op de werkvloer nog vaak ter sprake zullen komen.

Kortom: wij zijn nog steeds aan het nagenieten!