"Nu nog boeken bij een reisbureau? Dat doe je toch gewoon op internet?"

April 28, 2023

In een wereld waarin online boeken steeds meer de norm wordt, lijkt het gebruik van een zakelijk reisbureau misschien achterhaald. Toch zijn er nog steeds talloze voordelen van het inschakelen van een reisbureau voor zakelijke reizen. Hieronder bespreken we enkele van de belangrijkste redenen waarom een zakelijk reisbureau nog steeds de beste keuze is voor bedrijven.

24/7 Bereikbaarheid

Een van de grootste voordelen van ons als zakelijk reisbureau is dat we 24/7 bereikbaar zijn. Dit betekent dat je op elk moment van de dag of nacht terecht kunt bij een reisexpert die je kan helpen met je zakelijke reis. Dit kan vooral handig zijn wanneer er onverwachte problemen opduiken tijdens je reis. Je kunt dan altijd rekenen op de expertise en hulp van een reisbureau.

Kostenbesparing

Een ander voordeel van het gebruik van een zakelijk reisbureau is dat het kosten bespaart. Door onze connecties met luchtvaartmaatschappijen, hotels en autoverhuurbedrijven krijgen wij andere tarieven dan de tarieven die jij als consument online te zien krijgt. Ook weten we, met behulp van speciale systemen, op een creatieve manier tickets te boeken, waardoor we flinke besparingen kunnen realiseren.

Tijdbesparing

Een ander belangrijk voordeel van een zakelijk reisbureau is dat het een hoop tijd kan besparen. Het boeken van een zakelijke reis kan namelijk een tijdrovende klus zijn, vooral wanneer je niet precies weet waar je naar moet zoeken. Door het inschakelen van een reisbureau hoef je zelf geen tijd te besteden aan het zoeken naar de beste tarieven en de beste reisroutes. Het reisbureau doet dit allemaal voor jou, zodat jij je kunt richten op andere belangrijke zaken.

Inzicht in de zakenreisuitgaven

Doordat jullie alle zakenreizen op één plek boeken, ontstaat een duidelijk inzicht in de reisuitgaven. Wij kunnen dit overzicht voor je uitdraaien in een managementrapportage, zodat ook jullie een goed inzicht hebben in de reiskosten, maar ook in de besparen die we realiseerden.