Op zakenreis met de trein

August 25, 2023

Reis jij regelmatig voor zaken naar Londen, Parijs, Berlijn of Brussel? Neem, in plaats van het vliegtuig, wat vaker de trein! Onze marketeer Desteny maakte deze video van het reizen met de trein naar Parijs.

Reizen met de trein heeft verschillende voordelen waar je waarschijnlijk wel oren naar hebt. Komen ze:

Lekker zitten in je personal space

In de trein geniet je van comfortabele stoelen met een stuk meer beenruimte dan vliegtuigstoelen. Hallo lekker zitten en personal space!
Do we need to say more? Niet? We gaan het toch doen.

Makkelijker om te werken

Sla twee vliegen in één klap door wat werk te verzetten terwijl je de grens over sjeest. In een vliegtuig is dat toch niet altijd ideaal met je benen in je nek en glurende buren. In de trein heb je daar geen last van. Ook zijn internationale treinen voorzien van gratis WiFi en stopcontacten.

Meer licht

Behalve in de tunnel. Maar je weet wat ze zeggen. Er is altijd licht.. Overdag krijg je tijdens een treinreis een gratis portie daglicht cadeau. Hierdoor blijf je lekker fris en productief, handig voor als je tijdens de reis wat werk wilt verzetten. Nog handiger dat je op bestemming aankomt als herboren!

Geen dichtgeklapte oren

Die dichtgeklapte oren op meters hoogte? Geen last van! De trein rijdt vlak boven de grond, dus van druk is geen sprake. Scheelt weer een kauwgumpje.

Je helpt het milieu een handje

Met de trein reizen is een stuk duurzamer dan reizen met het vliegtuig. Een vliegreis is 7 tot 11 keer zo belastend voor het milieu als een treinreis. Best wel de moeite waard dus! Meer over duurzaam reizen lees je hier.

Je reist gemakkelijk weer door

Bij aankomst stap je uit in het centrum van de stad, waarvandaan je gemakkelijk weer doorreist naar waar je moet zijn. Scheelt ook weer taxi-kosten.

Wil jij vaker met de trein reizen? Geef het aan bij je Uniglobe Westland Travel reisexpert of boek het zelf in UBI!