Op zakenreis naar Hamburg?

May 04, 2018

Ga je binnenkort naar Hamburg? Emma, support medewerkster bij Uniglobe Westland, geeft je tips!

 

Hamburg is een populaire bestemming onder zakelijke reizigers over de hele wereld. De stad is bekend om het dynamische centrum met banken, veel industrie en media. Hamburg heeft veel meer te bieden dan bedrijven en kantoorpanden. Emma, support medewerkster bij Uniglobe Westland, geeft je tips om je verblijf in Hamburg nog leuker te maken! 
 

Vanaf het vliegtuig gemakkelijk de stad in? Koop een hvv-reiskaart. Het openbaar vervoer in Hamburg is goed geregeld en iedere 10 minuten kun je vertrekken vanaf het vliegveld naar het stadscentrum. Het netwerk is doordeweeks tussen 05:00 en 01:00 beschikbaar en in het weekend de gehele dag! 

Bezoek het pakhuizencomplex "Warehouse district". Dit complex bestaat uit gotische gebouwen die afkomstig zijn uit de 19e eeuw. Deze gebouwen zijn gerenoveerd tot appartementen, kantoren, restaurants en musea. Tip van Emma: bezoek het koffiehuis in dit complex voor een heerlijke cappuccino!

Zin in vis? Dan ben je in Hamburg aan het juiste adres. Hamburg heeft een rijke maritieme geschiedenis waar het veel restaurants aan over heeft gehouden die heerlijke vis serveren. 

Benieuwd naar de mogelijkheden in Hamburg? Bel Emma eens op 0174 219 245 of stuur een mailtje naar info@uniglobewestland.nl

Afbeelding: Unsplash