Profiteer van de Privium voordelen

April 15, 2023

Soms is 24 uur in een dag echt te weinig. Vlieg je regelmatig via Schiphol en wil je reizen zonder oponthoud om tijd te besparen, dan is het Privium serviceprogramma ideaal. Inchecken verloopt soepeler en de security en grens passeer je sneller dan andere reizigers. Daarnaast kun je vlakbij de vertrekhal parkeren, waardoor je ook hier in een mum van tijd bent. De Privium ClubLounge en Airside Lounge, waartoe je toegang hebt met een Privium Plus abbonnement, zijn ideaal om nog even te werken of te relaxen voor een (lange) vlucht.

Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, werkt Privium met een maximum aantal leden. Het is dus mogelijk dat je niet direct lid kunt worden, maar je op de wachtlijst moet inschrijven.

Privium lidmaatschappen

Er zijn drie verschillende lidmaatschappen: Privium Basic, Privium Plus en Privium Partner. Hieronder zie je de inhoud per lidmaatschap:

Privium Basic (€170,- per jaar)
✓Snelle security- en grenspassage

Privium Plus (€285,- per jaar)
✓Snelle security- en grenspassage
✓Toegang tot de Privium Lounges
✓Snel inchecken
✓Altijd vooraan parkeren en exclusief toegang tot de Privium Excellence parkeergarage
✓Business Class inchecken

Privium Plus (€130,- per jaar)
✓Snelle security- en grenspassage
✓Toegang tot de Privium Lounges (indien je samen met een Plus member reist)

Privium Plus Bedrijfslidmaatschap

Er zijn mogelijkheden speciaal voor bedrijven om met korting een Privium lidmaatschap aan te schaffen. Dit is mogelijk vanaf 10 medewerkers die regelmatig reizen. Je ontvangt dan korting aan de hand van het aantal reizende werknemers. Hoe meer reizigers, hoe meer korting.

Wil je meer informatie over
Privium of je lid worden? Zet jezelf op de wachtlijst of neem contact op met Uniglobe Westland Business Travel.

Afbeelding: Unsplash