Ervaringen
 

Bij Uniglobe Westland staat jouw tevredenheid en enthousiasme hoog in het vaandel! Graag delen wij dan ook enkele ervaringen van onze reizigers.
 

Paul Koppert - Koppert Machines 
"Al jarenlang boeken wij onze vluchten met Uniglobe Westland. Het prettige is dat er bij Uniglobe altijd een team klaarstaat om onze medewerkers de wereld rond te laten reizen en ons internationale klantenbestand te helpen met nieuwe machines en perfecte service. 1 telefoontje is vaak al genoeg om de juiste informatie te hebben. Het directe contact met voorbereiden en boeken van de tickets is een groot voordeel om de juiste trip te plannen".

Sandra van der Valk - Sion
In november 2017 reisde Sion af naar Sao Paulo, Brazilië voor een kwekersreis. Sandra van der Valk vertelt je meer over haar ervaring met Uniglobe Westland Group Travel: "Ik ben erg tevreden over de service van Uniglobe Westland. Er wordt gedacht in oplossingen door fijne en vriendelijke medewerkers die altijd tijd voor je hebben!"

Bianca Persoon - Agium
Londen is dé populairste bestemming onder de zakenreizigers. Deze veelzijdige stad leent zich perfect voor een jubileumreis! Bianca Persoon vertelt je meer over haar ervaring: “Uniglobe heeft ons echt ontzorgd qua organisatie en een mooie London-trip aangereikt, waar we met veel plezier op terugkijken!”

Sandra Heusinkveld - Wire Weaving
“Het gehele jubileum-weekend was fantastisch geregeld maar het hoogtepunt was toch wel de lunch op een prachtige locatie met uitzicht over Verona. Alle bijna 100 werknemers straalden van oor tot oor, ze voelden zich de koning te rijk! Lunchen op zo’n locatie, dat doe je niet elke dag! Fantastisch dat Uniglobe Westland zo’n mooie locatie heeft weten te vinden.” 

Arthur van den Berg - LTO Glaskracht
"Wat me van de reizen is bijgebleven, is dat men tijdens de reis, bijvoorbeeld in de bus, misschien nog wel meer van elkaar leert dan van de bedrijfsbezoeken. Ook wordt het op één of ander manier een soort Hortensia familie, die ook steeds groter en internationaler wordt. We (LTO Glaskracht Nederland) organiseren al jaren reizen met Uniglobe Westland, altijd naar volle tevredenheid. Groot pluspunt vind ik dat zij meedenken met ons. We kunnen de reis zo organiseren als we zelf willen, maar Uniglobe Westland kijkt wel altijd mee of de plannen ook uitvoerbaar zijn. Zo zijn extra mensen erbij op het laatste moment ook geen probleem."

Vanja van der Palm - JEM-id
JEM-id heeft haar 20-jarig jubileum op Mallorca gevierd met het voltallige personeel en wij mochten dit voor hen verzorgen. “Hoe lekker is dat, dat alles voor je geregeld wordt, niemand van het personeel de organisatie op zich hoeft te nemen en dat je kan vertrekken met een 100% goed gevoel over het weekend dat komen gaat. Het was precies zoals we van tevoren hadden besproken met UNIGLOBE Westland. Doordat alles zo goed op elkaar was afgestemd op Mallorca, ter plaatse fantastische reisagenten aanwezig waren die helemaal op de hoogte waren van het programma en die de locaties allemaal precies wisten te vinden, heeft echt iedereen volop kunnen genieten van dit fantastische jubileum-uitje.”