"Als starter krijg je de kans om het vak van Business Travel Consultant te leren."

Van Junior naar Medior Business Travel Consultant. In korte tijd leerde Chantal veel over haar vakgebied, volgde ze een cursus en werd ze volledig ingewerkt als Business Travel Consultant. “Ik ben zoveel gegroeid als persoon en in mijn functie.”

Chantal kon sneller doorgroeien dan ze in eerste instantie verwachtte. “Vier jaar geleden kwam ik binnen op een junior functie. Bij de meeste bedrijven blijf je wat langer zitten in een startersfunctie”, vertelt zij. “In mijn geval liep dat net even anders. Ik kreeg na een half jaar al de kans om door te groeien."

 

 

Door de waardering die ik hier krijg ben ik enorm gegroeid 

Direct na haar afstudeerstage begon Chantal bij Uniglobe Westland Travel. ‘De reisbranche sprak me aan, omdat het zo dynamisch is. Bij Uniglobe Westland Travel voelde ik tijdens het sollicitatiegesprek al een klik. Ik was heel zenuwachtig van tevoren, maar het werd een gezellig en ontspannen gesprek.’

Chantal kwam binnen als negentienjarige zonder ervaring. ‘Toen ik hier kwam werken was ik nog een ‘broekie’. ‘Door de waardering die ik hier krijg ben ik enorm gegroeid. Ik ben een stuk volwassener en zelfverzekerder’. 

 

Het heeft veel tijd gekost, maar de klant is blij en daarom ik ook!

Er zijn ook regelmatig uitdagende situaties als Business Travel Consultant. "Er werd een vlucht naar de USA van mijn klant geannuleerd, waardoor de klant pas drie dagen later zou vertrekken. Natuurlijk voor de klant niet gewenst, want tijd is geld. Door constant de vluchten in de gaten te houden, heb ik een plek weten te bemachtigen voor hem. De volgende dag kon hij alsnog vertrekken. Ik heb uren in de wacht gehangen bij de desbetreffende luchtvaartmaatschappij om akkoord te krijgen op deze eerdere verbinding. Het heeft veel tijd gekost, maar de klant is blij en daarom ik ook!"

"Wat het werken hier zo leuk maakt: de collega’s waar je mee kan lachen, waar je dingen mee kan delen en waar ik altijd mezelf kan zijn, ook als het even wat minder gaat."

"Bij een grotere organisatie voelde ik me een nummertje. Hier tel ik mee en zijn de lijnen korter waardoor er sneller beslissingen genomen worden." Chantal vertelt verder: "Sylvia is veel aanwezig, gaat echt het gesprek met je aan en is oprecht geïnteresseerd. Er zijn regelmatig teamvergaderingen en hierbij heeft iedereen in het team inbreng. Buiten het werk hebben we regelmatig een borrel of uitje. Dit zijn altijd gezellige momenten om elkaar beter te leren kennen en ook echt een band met elkaar op te bouwen."

 

Klik hieronder voor onze vacatures en meer informatie