"Hiervoor werkte ik voor één grote klant en was het werk minder uitdagend. Nu blijkt dat ik veel beter op mijn plek zit in een kleine organisatie, omdat ik hier meer verantwoordelijkheid krijg."

 

Martijn ging na zijn studie Toerisme aan de slag als Business Travel Consultant. Na elf jaar werkervaring bij zijn vorige werkgever was hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. ‘Wij mochten de boekingen maken, maar alle andere werkzaamheden werden uitbesteed. Dat is hier wel anders.’

"Toen ik werd benaderd via LinkedIn voor deze baan, twijfelde ik wel omdat ik de zekerheid had van een vast contract." Martijn had ook nog een gesprek bij een andere organisatie. "Maar dat was zo zakelijk en afstandelijk. Na een gezellig en amicaal gesprek bij Uniglobe Westland Travel had ik er heel veel zin in. Er was echt een klik. De volgende dag werd ik gebeld dat ik aan de slag kon."

Martijn vertelt wat zijn baan als Business Travel Consultant zo leuk maakt. "Het leukste vind ik de diversiteit in je werkzaamheden. Je doet alles zelf, van de administratie tot het versturen van de tickets. Daardoor blijft het werk uitdagend."

 

Je kan niet alles weten, want bijna dagelijks veranderen de regels

Omdat er veel komt kijken bij het maken van de boekingen spar je vaak met collega’s. Als je een keer iets niet weet, dan is er altijd wel een collega die je kan helpen. "Het is fijn dat je altijd bij iemand terecht kan."

 

We houden het overzicht over de werkzaamheden en aan het einde van de dag is de lijst leeg

Martijn kwam binnen als Business Travel Consultant en is inmiddels bloksenior. ‘Ik ondersteun Wendy bij het houden van overzicht over de werkzaamheden en het beantwoorden van vragen. Zo zorgen we voor een goede workflow en dat de wacht- en aanvragenlijst aan het einde van de dag leeg is.’

 

Ons motto '1 team, 1 taak' past heel goed bij ons

"Er werken hier heel veel verschillende typen mensen en ik kan het met iedereen goed vinden. Ons motto 1 team, 1 taak past heel goed bij ons. Ik ervaar geen hoge werkdruk, omdat ik het gevoel heb dat we het echt samen doen. Je wordt hier heel snel opgenomen in het team. En zelfs als het heel druk is, maken we tijd voor een grapje en een dolletje. Het werk komt echt wel af. Daar zorgen we voor."

 

Klik hieronder voor onze vacatures en meer informatie