Hier lees je het laatste nieuws van Uniglobe Westland! 

 

Nieuwe website Uniglobe Travel

18 april 2018
Sinds vandaag hebben we een nieuwe website die nog overzichtelijker is en meer functionaliteiten heeft dat onze oude website. We blijven de website verder ontwikkelen waardoor het voor jou straks nog gemakkelijker is om een zakenreis te boeken. Uiteraard houden we je daarvan op de hoogte. 

Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op.

 

Uniglobe Travel Congres

14 april 2018

Op zaterdag 14 april vond het Uniglobe Travel Congres plaats. Tijdens deze dag werden we getrakteerd op een rondvaart door de Amsterdamse grachten, waarna we hebben genoten van een zelf gekookt diner onder leiding van sterren chef Alain Caron. Het was een succesvolle en leerzame dag! 

 

VIP Trip 2018

5 april 2018
Op 5 april vond onze VIP Trip 2018 plaats bij de Wollebrand te Honselersdijk. Dit jaar met Feike Cats, die zijn leuke verhalen over klantgerichtheid met ons deelde. Het was een zeer geslaagde dag!

 

Uniglobe Travel is PCS-DSS Compliant

20 maart 2018
Alle 18 zakenreisbureaus uit de UNIGLOBE-groep hebben op tijd de certificering doorlopen om te voldoen aan de verscherpte regels in de reisbranche ten aanzien van creditcards. Deze regels, vastgelegd in de Payment Cards Industries Data Security Standard (PCI DSS) zijn verplicht gesteld aan alle reisbureaus. Klik hier voor het volledige persbericht.