Open sollicitatie

24-40 uur

Raak jij helemaal in de wolken van reizen en is 'the sky' voor jou nog helemaal niet 'the limit'? Stuur ons een open sollicitatie! Aan de hand van jouw persoonlijkheid en ervaring kunnen we kijken of we een passende functie voor je hebben. Stuur je motivatie en ervaring naar Sylvia via sylvia@uniglobewestland.nl of 0174 - 219 245.

 

De ervaringen van..

Emma

Denise

Nadia

 

Junior Support Consultant 2018 en bij ons werkzaam als Junior Business Travel Consultant

 

 

Business Travel Consultant

 

Junior Support Consultant in opleiding  

 

Bij UNIGLOBE Westland heb ik veel verantwoordelijkheid met veel uitdaging gekregen. Het team is leuk en gezellig, en nemen de tijd om je te helpen. Daarnaast organiseert UNIGLOBE Westland veel activiteiten waarbij je de klant leert kennen, wat ik als erg leuk ervaren heb!

 

 Je leert veel en krijgt veel verantwoordelijkheden. Ik voelde me echt betrokken in het team en kreeg goede begeleiding. Daarnaast zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden en ben ik na het afronden van mijn opleiding dan ook werkzaam als Business Travel Consultant!

 

Ik ben werkzaam als support medewerker en leer iedere dag! Zo leer ik bijvoorbeeld werken met Amadeus en ben ik er achter gekomen dat er nog veel meer is dan dat ik op school heb geleerd. Ik krijg leuke uitdagingen waar ik mee oefen, van leer en die ik uitvoer in de praktijk. Geen dag is hetzelfde en dat geeft mij veel motivatie!