Junior Business Travel Consultant (40 uur)

*Op dit moment hebben we een vol team met enthousiaste Junior Business Travel Consultants en daardoor geen plekje meer beschikbaar. Solliciteer alsnog gerust, dan nemen we contact met je op zodra we weer een plekje vrij hebben zodra een Junior doorstroomt naar Medior.

Inclusief interne Travel Academy opleiding

Boekingen van A-Z uit handen nemen voor verschillende klanten vanuit een fijn kantoor in Wateringen en soms in een heerlijke villa in Portugal?

Dit doe je bij Uniglobe Westland als Junior Business Travel Consultant!
 

Onderaan deze pagina vind je het interview met onze collega Chantal. Zij is als Junior gestart bij Uniglobe Westland Travel en inmiddels doorgegroeid naar Medior Business Travel Consultant.

 

Eerst kennismaken met de medewerkers en het bedrijf?

Solliciteren naar een nieuwe baan doe je niet zomaar.

Zou je graag eerst met één of meerdere medewerkers willen spreken? Dat kan! En je mag echt ALLES vragen, aan wie je maar wilt.

Wil je de HR-manager of directie nog even niet speken? Dat snappen we. Hoeft ook niet.

Denk jij na een gezellig praatje met de medewerkers en een lekkere cappuccino (ja, die hebben we) in ons Travel Café: “Hey, dat is een leuke werkplek, dat lijkt mij wel wat”? Dan kun je alsnog solliciteren. Dat doe je dan weer wel bij HR of de directie, maar geen zorgen, zij bijten niet. ;)


Wat ga je doen...

Als Junior Business Travel Consultant heb je wellicht nog geen of weinig ervaring in het vak, maar wel een grote passie voor reizen en het enthousiasme om nieuwe dingen te leren. Tijdens de Travel Academy die je bij ons gaat volgen kun je certificaten verdienen voor elk goed afgesloten onderdeel. 

Jij bent van A-Z verantwoordelijk voor de boekingen van onze zakelijke klanten. Dit doe je door de wensen van je klant te inventariseren en alle partijen in te schakelen die nodig zijn om de reis helemaal naar wens van de klant te boeken. 

Kortom, als Junior Business Travel Consultant ga je aan de slag met:

 • Behandelen van reisaanvragen: van vliegtickets tot treintickets, hotels tot autohuur;

 • Opsturen en nabellen van offertes;

 • Registreren van klachten;

 • Verwerken van facturaties en restituties;

 • Monitoren van de voortgang van de boeking en indien nodig tijdig bijsturen;

 • Meedenken in het verbeteren van werkprocessen.


Wie zijn wij?

Wij helpen bedrijven met besparen van tijd én geld op het boeken van hun zakelijke reizen. Dagelijks doen onze reisprofessionals net dát stapje extra om de best passende oplossing te vinden tegen het meest aantrekkelijke tarief. 

Ons motto is: één team, één taak. Dit typeert onze familiaire werksfeer. Hoe dit zich verder uit? Wij zijn een platte organisatie met korte lijnen. We lunchen graag met elkaar in het Travel Café, maken een wandeling of doen een boodschapje om daarna weer fris verder te gaan. We denken met elkaar mee en staan voor elkaar klaar wanneer het nodig is. Wanneer de werkweek bijna voorbij is brengen we graag nog wat tijd met elkaar door tijdens de vrijdagmiddagborrel.

 

Wie ben jij?

Met jouw organisatietalent weet jij goed in te schatten welke acties, mensen of middelen je in moet zetten om een boeking succesvol af te ronden. Natuurlijk werk je graag gestructureerd en kun je goed schakelen tussen verschillende klanten. Wanneer je klant andere wensen heeft dan standaard, blijf je oplossingsgericht en doe je net dat stapje extra. Met jouw stressbestendigheid en een zelfstandige werkhouding kom jij uiteindelijk tot het beste resultaat. Dit talent combineer je met:

 • Mbo+ / hbo werk- en denkniveau;

 • Enige werkervaring in de dienstverlenende sector;

 • Accuraat en aanpakkersmentaliteit;

 • Communicatief sterk in Nederlands en Engels.

 

Wat we teruggeven...

 • Een salaris passend bij je kennis en werkervaring;

 • Travel Academy Certificaten;

 • 24 vakantiedagen + 6,5 ATV dagen per jaar;

 • Veel ruimte voor eigen initiatieven;

 • Mogelijkheid om een gedeelte van de week thuis te werken;

 • Workations op een gave, zonnige bestemming in Europa;

 • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en workshops;

 • Hardwerkende, sociale en gezellige collega's die graag samen lunchen en bedrijfsuitjes organiseren (zoals borrels, etentjes en tripjes in binnen- en buitenland).

 

Interesse?

Enthousiast over deze vacature? Laat hieronder direct je gegevens achter, dan nemen wij snel contact met je op.

Mocht je eerst meer willen weten over de inhoud van deze functie of direct je CV mee willen sturen, neem dan contact op met Wendy van Gilst (Office Manager) via wendy@uniglobewestland.nl of 0174 - 219 245

Solliciteer nu!